Artmagico - NOVINKA na e-shopu

Jsem moc ráda, že Vám můžu na svém e-shopu nabídnout brush peny a linery od české značky Artmagico. Je skvělé, že se u nás najdou kreativní a podnikaví lidé, kteří mají tu chuť a odhodlání vytvořit vlastní produkty. 

Fixy Artmagico jsou známé hlavně mezi milovníky malování na kamínky, kde jsou právem oblíbené. Nově se ale Míša z Armagico rozhodla i pro brush peny a linery a u toho jsem nemohla chybě. Brush peny jsou nejlepší pro krasopsaní a linery jsou nepostradatelné pro milovníky Bullet Journalu.

A právě tyto jejich dvě novinky jsem otestovala a vy se je teď můžete koupit i u mě na e-shopu.

Artmagico Brush Pens

Sada 20 ks metalických brush penů, které se skvěle hodí jak na papír tak i na kov, dřevo, plast a další. 20 krásných zářivých barev s metalickými odlesky vynikne nejlépe na tmavém povrchu. Já je otestovala do černého bloky od CANSONU Noir A3 a s výsledkem jsem nadmíru spokojena. Výrobce si zakládá na tom, aby nabídnul skvělé nástroje za přijatelnou cenu a to tato 20ti barevná sada dokonale splňuje. 20 brush penů vám poskytne dostatečně velký prostor pro krasopsaní a tvoření.  Těm, co už s kaligrafií mají zkušenost budou tyto brush peny připomínat Metalické DecoBrush od Karin. 

Brush pen má větší masivnější hrot. Velikostí písma odpovídá Decobrush od karin nebo Ecoline brush penů. Hrot má střední tvrdost, ale používáním se ještě změkčí. Skvěle se hodí na větší nápisy a plakáty.

IMG_2333

 

Fine line set Armagico

Tato sada nadchne všechny milovníky kreativního plánování a Bullet Journalu. Obsahuje totiž vše, co pro tvorbu diáře potřebujete. 10 linerů od extrankého (0.03 mm) až po tlustší (2 mm), fix s plochým hrotem a brush pen se středně tvrdým hrotem, který se skvěle hodí i pro začínajícího kaligrafa. 

Mě brush pen hodně připomíná Artist Brush od Marvy Uchida nebo Koi brush pen. A pozor velikost hrotu brush penu je kompatibilní i s písankou Moderní kaligrafie Psaní je hraní.

 

Něco málo o firmě

Artmagico je česká rodinná firma založená v roce 2021, která nabízí výtvarné potřeby pro všechny nadané umělce – profesionály i amatéry.

Nabízí kvalitní produkty, které uspokojí náročného klienta, avšak za ceny, které nenaruší napnutý rodinný rozpočet v této složité době. Artmagico má za cíl najít kreativní duši v každém z nás a pomoci ji rozvíjet nejen díky nabídce kvalitních a uživatelsky přívětivých výrobků, ale také díky podpoře, návodům a inspirací, kterou budeme sdílet zde i na sociálních sítích.