Krasopsaní – Vánoční předlohy ke stažení

Červené mašle, světýlka, dárky, cukroví … Co to všechno asi může znamenat? No přece to, že jsou tu Vánoce! Pro mne jedno z nejkrásnějších období roku. Neodmyslitelnou součástí Vánoc je pro mne tvoření vánočních přání a balení dárků. A k tomu se skvěle hodí moderní kaligrafie. Tato krásná písmenka jsou přímo zrozena k tomu, aby ohlašovala Vánoce a dělala radost vám i adresátům vašich vánočních přání.

banner-vanoce_01

Vánoční krasopísanka ke stažení

Krasopsaní chce trénink a nejlépe se trénuje s pomocí předloh a proto jsem si pro vás připravila tuto vánoční písanku. Je tu pro všechny, co mají chuť pustit se do vánočního tvoření, písanka je on-line a úplně zdarma. Na následujících stranách naleznete spoustu předepsaných vánočních motivů na přání, jmenovky a dárky. Užijme si ten pocit a radost z tvoření a oslňme ostatní svoji kreativitou a vlastnoručně vyrobenými dárky. Tvořit můžete i se svými blízkými a společně si tak vychutnat nezaměnitelnou vánoční atmosféru. O tom totiž ty pravé Vánoce jsou.

Vánoční krasopísanka ke stažení zde

Pro tuto písanku se skvěle hodí brush peny s malým a se středně velkým hrotem, například Pitt Artist brush od Faber-Castell, Brush 68 od STABILO, UniPin brush nebo Fudenosuke od Tombow.

Na akvarelové efekty se nejlépe hodí BrushMarker od Karin.

   

banner-vanoce_02

Krasopsaní – jména

A co by to bylo za dárky bez jmenovek. A na jmenovku patří jméno a tak tady naleznete krasopisné předlohy různých jmen.

Pokud se mi přeci jen chcete trochu odměnit za materiál, který máte právě před sebou, nakupte si potřebu pro tvoření a krasopsaní u mě na e-shopu brushpen.cz.

Jména ke stažení 1.

Jména ke stažení 2.

Jména ke stažení 3.

A jak to může vypadat?